Kledingrekken

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kledingrekken

Over onze kledingrekken

De professionele kledingrekken van Galantha zijn makkelijk in elkaar te zetten en makkelijk uit elkaar te halen zonder gereedschap. Alle metalen kledingrekken van Galantha zijn onverwoestbaar sterk en zullen bij normaal gebruik nooit doorzakken. De kledingrekken van Galantha zijn alle voorzien van wielen en makkelijk verplaatsbaar.

Sterk en extra sterk

De professionele kledingrekken van Galantha zijn beschikbaar in een sterke en een extra sterke uitvoering. Het verschil tussen de sterke en extra sterke uitvoering is dat de laatste beschikt over zwaardere wielen die makkelijker over ruwer terrein rijden.

Afwerking

De kledingrekken van Galantha zijn beschikbaar in witte en zwarte poedercoating en in een verchroomde afwerking.

Uitvoeringen

De sterke zwarte poedercoating kledingrekken is beschikbaar in staander maat 150 cm. De extra sterke zwarte poedercoating kledingrekken van Galantha worden geleverd in twee staander maten 150 cm en 180 cm. Past u op dat met wielen de sterke kledingrekken in totaal 156 cm hoog worden en de extra kledingrekken 158 en 188 cm hoog worden. Het dubbele kledingrek is zonder wielen 182 cm hoog met wielen 190 cm.

Het gebruik

De kledingrekken van Galantha zijn geschikt voor zowel professioneel als thuis gebruik. Voor professionele gebruikers zijn de kledingrekken geschikt voor het presenteren van collecties in de winkel en/of het voorraad houden in het magazijn.